Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Om os

Historien om holdet bag Aromaland.dk startede tilbage i 2010. Der var på det tidspunkt ikke mange aromaer på markedet, som kvalitetsmæssigt er på det niveau man kan få det i dag. Det gjorde, at vi dengang satte os for at finde de bedste nye producenter, som havde samme tilgang til smag og kvalitet som vi havde.

Vores søgning fik os til England, hvor et samarbejde med de førende og mest innovative brands gjorde, at der kunne præsenteres smage på det danske marked, som ikke tidligere var set - og i en kvalitet man ikke tidligere havde troet mulig. Vores mål om kvalitet, renlighed, de bedste råvarer og ikke mindst den bedste smag blev delt af vores samarbejdspartnere og førte dermed til lidt af en revolution. Eller smagsrevolution om man vil.

Der er gået en del år siden vi gik i gang, og nu blev det tid til at samle alle de bedste aromaer, fra de bedste producenter, på siden www.aromaland.dk.

Og det er med en klar målsætning. Vi vil hos Aromaland.dk være Danmarks førende leverandører af aroma, base, flasker og tilbehør. Vi vil på www.aromaland.dk have et kæmpe udvalg af aroma, base, flasker og tilbehør online. Vi vil have de bedste brands på markedet, lige ved hånden online eller i vores butikker - og i alle de variationer du kunne ønske dig.

Som sagt, så har holdet bag Aromaland.dk mange års erfaring i udvikling og salg af aroma, base, flasker og tilbehør, og Aromaland.dk fører nogle af de brands, der siden vi gik i gang, nu er blandt dem der har været længst på markedet og som konstant leverer den bedste kvalitet. Selv om vi har stor erfaring, så står vi ikke stille, vi fornyer os konstant. Men altid med fokus på den bedste kvalitet, og med udgangspunkt i den bedst mulige smag. Du skal skal derfor vide, at Aromland.dk er din garant for kvalitet i verdensklasse, og produkter der udelukkende er lavet af råvarer fra øverste hylde.

God fornøjelse med dit indkøb på Aromaland.dk. Du er altid velkommen til at kontakte os, skulle du have et spørgsmål til vores produkter eller vores webshop.

Trustpilot