Ingredienser:
- 125 g hasselnøddemel
- 300 g hvedemel
- 125 g flormelis
- 1 vaniljestang
- 250 g smør
Fremgangsmåde:
- Hasselnøddemel, hvedemel, flormelis og kornene fra vaniljestangen blandes.
- Smørret skæres i små firkanter og tilsættes.
- Pisk det hele sammen.
- Hæld dejen ud på køkkenbordet, rul det til to pølser, som pakkes ind i husholdningsfilm, der lægges i køleskabet til dagen efter.
- Tag dejpølserne ud af køleskabet, og skær dem i tynde skiver, som lægges på en bradebande.
- Bages 8-10 min. ved 200 grader.
- Opbevares i en tætslutende dåse.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.