Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Marcipanæg med mandarin

oprettet d. under Påske

Ingredienser:

  • 400 g marcipan
  • 1 ml mandarinolie
  • Callebaut chokolade 58 %
  • Orange farve
  • Kokosmel

 

Fremgangsmåde:

  1. Start med at ælte marcipanen med mandarinolie
  2. Vej marcipanen af i ca. 25 grams stykker, rul dem til æg.
  3. Sæt æggene koldt til dagen efter, så de lige tørrer lidt i overfladen.
     
  4. Dagen efter tempererer du chokoladen, dypper æggene deri. Brug en chokoladegaffel, og bank æggene godt af på kanten af skålen, så du ikke får et for tykt lag chokolade.
  5. Bland kokosmel og orangefarve sammen. Drys det over æggene inden chokoladen størkner.

God fornøjelse.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot