Ingredienser:
- 8 æggeblommer
- 200 g rørsukker
- 1/2 l sødmælk
- 1/2 l piskefløde
- 200 g chokolade 57%
Fremgangsmåde:
- Varm mælk og fløde op til kogepunktet, kom chokoladeknapperne i, rør rundt til en ensartet masse.
- Imens piskes æggeblommer og sukker hvidt og skummende.
- Chokolademassen kommes i æggesnapsen og det piskes godt sammen.
- Hæld massen i en ismaskine og kør. Eller kom den i fryseren, men så skal du røre rundt et par gange under indfrysningen for at undgå bundfald. En helt anden mulighed er, at komme den i silikone isforme.

Svar
Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.