Ingredienser:
- 200 g smør
- 200 g chokolade (Grenade 60% eller en anden virkelig god chokolade)
- 125 g mandelmel
- 3 æg
- 175 g rørsukker
- 1 vaniljestang
- 150 g hvid chokolade
Fremgangsmåde:
- Smelt smør langsomt i en gryde, når det er smeltet kommes de 200 g chokolade i, lad det stå og køle lidt.
- Pisk æg, vaniljekornene og sukker imens, til det er en luftig masse. Pisk videre mens du hælder chokoladesmørret i langsomt.
- Til sidst vender du mandelmelet og de hvide chokoladeknapper i.
- Hæld det i en smurt form - og bag i ca 25 min. på 180 grader.
- Kagen har bedst af at "hvile" til dagen efter. (Hvis du kan vente så længe).

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.