Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Chokoladekage med mandelmel

oprettet d. under Kager

Ingredienser:

  • 200 g smør
  • 200 g chokolade (Grenade 60% eller en anden virkelig god chokolade)
  • 125 g mandelmel
  • 3 æg
  • 175 g rørsukker
  • 1 vaniljestang
  • 150 g hvid chokolade

 

Fremgangsmåde:

  1. Smelt smør langsomt i en gryde, når det er smeltet kommes de 200 g chokolade i, lad det stå og køle lidt.
  2. Pisk æg, vaniljekornene og sukker imens, til det er en luftig masse. Pisk videre mens du hælder chokoladesmørret i langsomt.
  3. Til sidst vender du mandelmelet og de hvide chokoladeknapper i.
  4. Hæld det i en smurt form - og bag i ca 25 min. på 180 grader.
  5. Kagen har bedst af at "hvile" til dagen efter. (Hvis du kan vente så længe).

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot