Ingredienser:
- 250 g sukker
- 250 g glukosepulver
- 2,5 dl piskefløde
- 500 g flødechokolade
- Slikkepinde
Fremgangsmåde:
- Bland sukker, glukose og piskefløde i en gryde. Kog det hurtigt op på dit komfur, når det koger sætter du blusset ned til det laveste dit komfur kan.
- Her skal gryden bare stå og passe sig selv, du skal kun rører lidt i det. Jeg rører kun lidt rundt, når jeg lige kommer forbi komfuret. Det skal koge til 122 grader, og det kan godt tage 1 - 1,5 time.
- Når du har nået den temperatur, hælder du karamelmassen i en form med bagepapir. Vores form er ca 35 x 25 cm.
- Lad formen stå på køkkenbordet og størkne til dagen efter.
- Nu skærer du karamelmassen ud i passende størrelser, sætter en slikkepind i.
- Chokoladen tempereres.
- Dyp slikkepindende i chokoladen, kom evt. først chokoladen i et glas.
- Læg Dumlerne på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.
- Der er rigeligt chokolade, kog evt. dobbelt portion karamel. Eller brug resten af chokoladen til næste portion.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.