Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Gold Brownie

oprettet d. under Kager

Ingredienser:

  • 155 g Callebaut Gold
  • 155 g smør
  • 3 æggeblommer
  • 60 g sukker (1)
  • 1 vaniliestang
  • 3 æggehvider
  • 30 g sukker (2)
  • 40 g mandelmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 50 g pistacienødder
  • 1 tsk. honning
  • 50 g fløde
  • 50 g smør
  • 10 g glukose
  • 85 g Callebaut Gold

 

Fremgangsmåde:

  1. Smør smeltes langsomt, tilsæt Callebaut Gold, rør det sammen.
  2. Æggeblommer, vaniliekorn og sukker (1) piskes skummende, piskes sammen med smør/chokoladeblandingen
  3. Mel og bagepulver sigtes i blandingen.
  4. Æggehvider og sukker (2) piskes til marengs og vendes i dejen.
  5. Kommes i en springform og bages 24 min. ved 180 grader,
  6. Smelt honning på en pande, kom pistaciekerner på og rist dem. Hældes på et stykke bagepair og hakkes groft, når de er kølet af.
  7. Gold ganache: Fløde, smør og glukose varmes op til næsten kogepunktet, hældes langsom over chokolade, rør rundt til alt chokoladen er smeltet.
  8. Når kagen er kold, hældes ganachen over, og der pyntes med de ristede pistacienødder.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot