Ingredienser:
- 155 g Callebaut Gold
- 155 g smør
- 3 æggeblommer
- 60 g sukker (1)
- 1 vaniliestang
- 3 æggehvider
- 30 g sukker (2)
- 40 g mandelmel
- 1 tsk. bagepulver
- 50 g pistacienødder
- 1 tsk. honning
- 50 g fløde
- 50 g smør
- 10 g glukose
- 85 g Callebaut Gold
Fremgangsmåde:
- Smør smeltes langsomt, tilsæt Callebaut Gold, rør det sammen.
- Æggeblommer, vaniliekorn og sukker (1) piskes skummende, piskes sammen med smør/chokoladeblandingen
- Mel og bagepulver sigtes i blandingen.
- Æggehvider og sukker (2) piskes til marengs og vendes i dejen.
- Kommes i en springform og bages 24 min. ved 180 grader,
- Smelt honning på en pande, kom pistaciekerner på og rist dem. Hældes på et stykke bagepair og hakkes groft, når de er kølet af.
- Gold ganache: Fløde, smør og glukose varmes op til næsten kogepunktet, hældes langsom over chokolade, rør rundt til alt chokoladen er smeltet.
- Når kagen er kold, hældes ganachen over, og der pyntes med de ristede pistacienødder.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.