Ingredienser:
- 200 g solbær (frisk eller frosset)
- 100 g ribs (frisk eller frosset)
- 120 g flormelis
- 2 dl vand
- 2 æggeblommer
- 70 g flormelis
- 1 vaniljestang
- 2 dl mælk
Fremgangsmåde:
- Bærerne koges med vand og flormelis ca. 30 min. uden låg. Nu hældes bærblandingen igennem en sigte, pres gerne på bærerne, så der også kommer noget tykt med. Sæt skålen med bærsaft i køleskabet, til det bliver koldt.
- Æggeblommer, flormelis og vanilje piskes skummende, mælken tilsættes under piskning, derefter tilsættes den kolde bærsaft.
- Fryses nu i ismaskine eller i fryser. Hvis du bruger fryseren, skal du røre nogle gange under indfrysningen.
- Pynt evt. med friske bær og mynteblade.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.