Ingredienser:
- 50 g pistacienødder
- 175 g mandler
- 100 g rørsukker
- 1,25 dl vand
Fremgangsmåde:
- Kog vand og rørsukker til det har en temp. på 110 grader. Lad det stå og køle lidt.
- Kom imellemtiden mandlerne of pistacienødder i en blender, blend dem fint.
- Hæld sukkermasen i blenderen, samtid med at du blender.
- Pas på at marcipanen ikke bliver for tynd, hold gerne lidt af sukkermassen tilbage. Du kan altid hælde mere i, hvis marcipanen er for tør. Du bestemmer selv hvor grov eller fin du vil have marcipanen.
- Rul marcipanen ind i film, læg det i køleskabet til det skal bruges.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.