Ingredienser (ca. 40 stk.):
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl fint havregryn
- 6,5 dl hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 1/2 tsk. salt
- 1,25 dl neutral olie
- 2,5 dl vand
Fremgangsmåde:
- Det hele blandes godt på maskine eller med en håndmixer.
- Portionen deles i to, som rulles ud med en kagerulle mellem 2 stk. bagepapir til det har samme størrelse som dine bageplader.
- Nu fjernes det øverste stykke bagepapir. Del dejen i mindre stykker med en udstikker (alternativt med en pizzaskærer i ca. 4 x 6-7 cm)
- Læg bagepapiret med den udskårne dej på en bageplade.
- Sæt det i en 200 grader varm ovn 18-20 minutter.
- Afkøles på en rist. Opbevares i en lufttæt beholder.
- Følg resten af vores grundopskrift på flødeboller her.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.