Ingredienser:
- 1 dl druesukker
- 2 dl sukker
- 0,75 dl vand
- 0,75 ml pebermynteolie
Fremgangsmåde:
- Kom druesukker, sukker og vand i en gryde, rør det godt sammen.
- Sæt det over blusset, kog til 105-110 grader - alt efter hvor fast du ønsker den færdige fondant.
- Tag gryden af varmen og lad fondanten falde til 90 grader.
- Pisk nu med en håndmixer i massen i ca. 5 min.
- Tilsæt smagen.
- Når sukkermassen begynder at tykne og blive uigennemsigtig, er den færdig. Hæld nu massen i en sprøjtepose
- Lad den gerne ligge natten over i køleskab.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.