Ingredienser:
- 80 g sukker
- 120 g smør (stuetemperatur)
- 1 dl blommesirup
- 1 æg
- 150 g hvedemel
- 1/2 tsk. bagepulver.
- 75 g pistacienødder
- 200 g marcipan
- 100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde:
- Sukker, smør og blommesirup piskes cremet.
- Mel og bagepulver tilsættes og rører forsigtig i.
- Pistacienødder og mandler hakkes.
- Marcipan rives groft.
- Nødder, chokolade og marcipan tilsættes dejen og der røres igen forsigtigt rundt.
- Dejen sættes med to skeer på en bageplade. Der kan være ca. 12 på en plade.
- Bages ved 180 grader i ca. 16 minutter, men hold øje med dem, da ikke alle ovne bager ens.
God appetit.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.