Ingredienser:
- 200 g rørsukker
- 300 g glukosepulver
- 5 dl piskefløde
- 1 tsk. kanel
- 3 ml appelsinolie
- Karamelpapir
Fremgangsmåde:
- Rørsukker og glukosepulver røres sammen i en gryde, piskefløden tilsættes og det hele røres godt sammen.
- Det hele koges nu langsomt, på komfurets mindste blus indtil 125 grader. Kanelpulver og appelsinolie tilsætttes, der røres godt rundt så smagsstofferne bliver jævnt fordelt i karamelmassen.
- Massen hældes i et fad med bagepapir, og hviler til dagen efter i stuetemperatur.
- Nu skæres karamellen i firkanter og pakkes ind i karamelpapir.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.