Ingredienser:
- Bolsjegrundmasse
- 1 ml sort farve
- 2 tsk. salmiakpulver
- 10 ml lakrids aroma (flydende)
- 2 ml anisolie
Fremgangsmåde:
- Ingredienserne blandes godt sammen, koges op til 165 grader.
- Hældes ud på en bolsjemåtte, farve og smag tilsættes.
- Massen æltes godt igennem, når temperaturen er så du kan røre ved massen, deles den i mindre portioner og rulles til stænger.
- Bolsjemassen trækkes til den bliver sølvfarvet.
- Herefter kan du klippe stængerne til bolsjer med "bolsjeklippet".
- Eller du kan lade stænger tørre og hakke dem over på en gl. daws brødskærer.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.