Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Frugtflæsk med hindbærsmag

oprettet d. under Frugtflæsk

Ingredienser: 

  • 5 dl sukker
  • 8 tsk pektinpulver
  • 3 dl druesukker
  • 2,5 dl koldt vand
  • 1 1/2 tsk. citronsyre
  • 2 ml rød farve
  • 5 ml hindbær
  • citronsyre, farve og aroma

 

Fremgangsmåde:

  1. Rør 1 dl sukker, vand og pektin sammen i en gryde. De 4 dl sukker og 3 dl druesukker røres sammen i en anden skål.
  2. Gryden sættes på komfuret og småkoger ca. 2 minutter, derefter tilsættes sukker/druesukkeret lidt ad gangen. Det er vigtigt, at massen hele tiden koger, fortsæt med omrøringen mens massen stadig småbobler indtil temperaturen er på 120 grader.
  3. Tag gryden af varmen, og når temperaturen er faldet til 100 grader, tilsættes citronsyre, smag og farve.
  4. En form gøres klar med bagepapir, som drysses med sukker (ca. 20 x 25 cm).
  5. Massen hældes ned i den klargjorte form, der drysses lidt sukker på massen.
  6. Stil formen i køleskab til dagen efter, hvor massen tages op og skæres / klippes i ønsket form og størrelse.
  7. Der kommes sukker på alle kanter, så flæsket ikke hænger sammen.
  8. Opbevares i en lufttæt beholder.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot