Ingredienser (6 portioner):
- 6 blade husblas
- 6 æggeblommer
- 6 æggehvider
- 100 g sukker
- 1 citron – saft og skal
- 1 spsk. rålakrids
Fremgangsmåde:
- Husblas udblødes i koldt vand og smeltes i citronsaften, som er lunet lidt i en gryde.
- Æggeblommerne piskes hvide med sukker og citronskal.
- Derefter tilsættes den smeltede husblas og til sidst de stivt piskede hvider forsigtigt.
- Til sidst kommes lakridsgranulaten i, og røres forsigtig i.
- Kom citronfromagen i en sprøjtepose, og sprøjt fromagen ned i nogle patentglas.
- Pynt evt. med flødeskum ved servering.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.