Ingredienser:
- 150 g mel
- 150 g mandelmel
- lidt salt
- 1 tsk. bagepulver
- 1 vaniljestang
- 5 dl mælk
- 4 æg
- 0,6 dl olie eller smeltet smør
- 100 g god Callebaut chokoladeknapper, hakket i mindre stykker.
Fremgangsmåde:
- Bland alle de tørre dele i en skål. Hæld mælken i og pisk det sammen til en ensartet masse. Pisk derefter 1 æg i ad gangen, dernæst kommes olien eller det smeltede smør i.
- Til sidst tilsættes det hakkede chokolade.
- Dejen bages i et vaffeljern og nydes med en god hjemmelavet vaniljeis, og lidt drys af den hakkede chokolade.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.