Ingredienser:
- 4 ægggeblommer
- 80 g rørsukker
- 250 ml sødmælk
- 150 ml piskefløde
- 1 vaniljestang
- 0,75 ml pebermynteolie
- 50 g mørk chokolade
- Isforme
Fremgangsmåde:
- Pisk æggeblommer med sukker til det er hvidt, sammen med vaniljekornene.
- Varm mælk og fløde op til knap kogepunktet.
- Hæld lidt af det varme mælk/fløde i æggesnapsen og pisk godt.
- Hæld massen i gryden igen og pisk godt, varm op til 83 grader.
- Køl ned i køleskabet, når det er koldt tilsættes pebermynteolie og hakket chokolade.
- Har du en ismaskine, så brug den. Når massen er halvfrosset, kommes den i isforme og så i fryseren.
- Du kan også godt komme den kolde masse i isforme med det samme og så i fryseren.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.