Ingredienser (14 stk.):
Dej:
- 150 g smør
- 2 spsk. flormelis
- 150 g hvedemel
Fyld:
- 100 g blødt smør
- 50 g rørsukker
- 1 æg
- 3 dl mandelmel
- 1 vaniljestang
- 4 stilke rabarber
- 14 stk. linseforme eller muffinsforme
Fremgangsmåde:
- Bland flormelis og mel, skær smør i små stykker og kom dem i melet og saml det hurtig til en ensartet masse.
- Dæk skålen med folie og stil den i køleskabet.
- Fyld: Det bløde smør og rørsukker piskes luftigt, pisk ægget i.
- Tilsæt mandelmel, rør det forsigtigt i, og fyldet er klar.
- Tag nu dejen ud af køleskabet, rul den ud til ca. 2 mm tykkelse, stik dejen ud med en linseform, kom dejen i linseformen.
- Nu skal fyldet i formene, brug en spiseske og fordel det jævnt i alle formene.
- Kom nu de rengjorte rabarber i.
- Bag mazarinerne i ca. 25 min. ved 175 grader.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.