Ingredienser:
- 300 g smør
- 120 g rørsukker
- 225 g Callebaut mørk chokolade
- 6 æg
- 120 g rørsukker
- 150 g mel
- 200 g blandede nødder
Fremgangsmåde:
- Smelt smør i en kasserolle, roligt.
- Kom chokoladen i det smeltede smør, tilsæt sukker og pisk det sammen (bare i hånden).
- Pisk æg og sukker luftigt med en håndmixer.
- Hæld smør/chokoladeblandingen i æggemassen, og rør rundt.
- Hæld nu mel og hakkede nødder i massen og vend det forsigtigt rundt.
- Nu kommes dejen i forme, fx silikone hjerte-isforme.
- Bag i ca. 12 min. ved 180 grader.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.