Ingredienser (8 stk.):
- 200 g smør
- 200 g Callebaut chokolde 57 %
- 160 g rørsukker
- 1 spsk. mel
- 5 æg
- evt. lidt chokolade i hvid til at komme i midten af kagedejen
- evt. 8 stk. patentglas
Fremgangsmåde:
- Smør smeltets i en gryde, chokoladen kommes i og smelter med.
- Mel, bagepulver og sukker blandes i en skål.
- Æggene piskes og blandes i den tørre masse.
- Det smeltede smør/chokolade hældes i, og der røres rundt.
- Dejen hældes i smurte forme, eller smurte glas.
- En anden farve chokolade kan evt. puttes ned midt i kagedejen (fx jordbær/appelsin eller flødechokolade fra Callebaut)
- Kagerne bages nu i ca. 10 minutter i 200 grader. Kagerne skal være ubagte i midten og "bløde"
Tips: Kan laves flere dage i forvejen.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.