Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Blødende chokoladekage

oprettet d. under Kager

Ingredienser (8 stk.): 

  • 200 g smør
  • 200 g Callebaut chokolde 57 %  
  • 160 g rørsukker        
  • 1 spsk. mel  
  • 5 æg        
  • evt. lidt chokolade i hvid til at komme i midten af kagedejen
  • evt. 8 stk. patentglas

 

Fremgangsmåde:

  1. Smør smeltets i en gryde, chokoladen kommes i og smelter med.
  2. Mel, bagepulver og sukker blandes i en skål.
  3. Æggene piskes og blandes i den tørre masse.
  4. Det smeltede smør/chokolade hældes i, og der røres rundt.
  5. Dejen hældes i smurte forme, eller smurte glas.
  6. En anden farve chokolade kan evt. puttes ned midt i kagedejen (fx jordbær/appelsin eller flødechokolade fra Callebaut)
  7. Kagerne bages nu i ca. 10 minutter i 200 grader. Kagerne skal være ubagte i midten og "bløde"

    Tips: Kan laves flere dage i forvejen.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot