Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Hvad er forskellen på aroma og E-væske?

oprettet d.

Hvad er forskellen på aroma og E-væske?

Hvad er forskellen på aroma og E-væske?

Der er mange ting til fælles mellem aroma og E-væske, men dog alligevel en afgørende forskel. Læs med i vores lille gennemgang her, hvor vi vil fortælle om hvad de har til fælles, og hvorfor det alligevel er to helt forskellige produktkategorier.

 

  • Aroma og E-væske er ikke det sammen. Lad os få det på plads med det samme. E-væske er et produkt der er lavet til en e-cigaret, mens aroma potentielt kan bruges i en E-cigaret - såfremt det opblandes med andre komponenter - men i udgangspunktet er sin helt egen kategori. Nemlig en smags-og- eller duftgiver.
     
  • Aroma kan være lavet af mange komponenter. De kan være naturlige eller kunstige. Det er ikke det vigtigste. Det vigtigste er hvorvidt en aroma er olieholdig, eller indeholder andre stoffer som bl.a. DEG, diacetyl og acetyl propionyl. Olie og de nævnte stoffer bør ikke være i en E-væske, og bør derfor heller ikke være i en aroma du ønsker at bruge til en e-cigaret. Det udelukker naturligt en del aromaer på markedet og det er dermed også en afgørende forskel på aroma og E-væske.
     
  • E-væske indeholder typisk nikotin. Det gør en aroma ikke. En E-væske indeholder også propylenglycol og vegetabilsk glycering i et blandingsforhold der er afstemt i forhold til brugen i en e-cigaret. Det gør en aroma ikke. E-væske indeholder dog typisk også aroma, dog i et tilpasset og afstemt forhold, så e-væsken passer til det ønskede niveau af smag. En aroma er derimod ikke opblandet eller optyndet, men er bare den givende smag i koncentreret form.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot