Ingredienser:
- Chokoladeskaller
- Mørk chokolade
- Lakridsganache + 1 dl lakridssirup
- Grønne pistacienødder, sukkerpuf eller andre rester
- pufchokolade
Fremgangsmåde:
- Start med at sprøjte ganachen ind i skallerne, sørg for at de er fyldt helt op.
- Lad dem stå natten over, i et køligt rum.
- Næste dag tempereres mørk chokolade, skallerne kommes i og røres godt rundt. Kom pufchokolade, ristede pistaciekerner eller noget helt andet i en dyb tallerken. Tag skallerne op af chokoladen, ryst dem godt og smid dem i tallerknen og ful dem rundt, så der kommer pynt over hele skallen.
- Sæt skallen til tørre på et stykke bagepapir.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.