Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Marcipanæg med lakrids

oprettet d. under Lakrids, Påske

Ingredienser:

  • 400 g marcipan
  • 2 spsk. lakridsgranulat eller 2 spsk. lakridssirup
  • Callebaut chokolade 58 %
  • Broncestøv

 

Fremgangsmåde:

  1. Start med at ælte marcipanen med lakridspulveret eller siruppen.
  2. Vej marcipanen af i ca. 25 grams stykker, rul dem til æg.
  3. Sæt æggene koldt til dagen efter, så de lige tørrer lidt i overfladen.
     
  4. Dagen efter tempererer du chokoladen og dypper æggene deri. Brug en chokoladegaffel, og bank æggene godt af på kanten af skålen, så du ikke får et for tykt lag chokolade.
  5. Æggense sættes igen køligt, til chokoladen er stivnet.
  6. Nu kan du pensle bronzestøv på, eller rulle æggene i støvet.

God fornøjelse.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot