Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Mandel, hvid chokolade og hindbær

oprettet d. under Dragé

Ingredienser:

  • 1 kg mandler
  • 1,5 kg hvid chokolade
  • Fryetørret hindbær

 

Fremgangsmåde:

  1. Kom mandlerne i kedlen.
  2. Smelt den hvide chokolade til 45 grader.
  3. Kom lidt ad gangen ind i tromlen, forstæt med at holde temperaturen på chokoladen på 45 grader med en varmepistol.
  4. I mellemtiden kan du blende de frysetørrede bær. Hvis du vil, kan du sigte kernere fra, så får du et flottere look på de færdige dragé.
  5. Når du har lidt tilbage af chokoladen, kommer du noget af det frysetørrede hindbærpulver i og rører rundt. Fortst med at komme lidt i tromlen ad gangen.
  6. Efter sidste omgang med chokolade, kommer du resten af de frysetørrede bærpulver i tromlen. Lad det køre nogle omgange, så pulveret sætter sig fast.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot