Ingredienser:
- 1 kg mandler
- 1,5 kg hvid chokolade
- Fryetørret hindbær
Fremgangsmåde:
- Kom mandlerne i kedlen.
- Smelt den hvide chokolade til 45 grader.
- Kom lidt ad gangen ind i tromlen, forstæt med at holde temperaturen på chokoladen på 45 grader med en varmepistol.
- I mellemtiden kan du blende de frysetørrede bær. Hvis du vil, kan du sigte kernere fra, så får du et flottere look på de færdige dragé.
- Når du har lidt tilbage af chokoladen, kommer du noget af det frysetørrede hindbærpulver i og rører rundt. Fortst med at komme lidt i tromlen ad gangen.
- Efter sidste omgang med chokolade, kommer du resten af de frysetørrede bærpulver i tromlen. Lad det køre nogle omgange, så pulveret sætter sig fast.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.