Ingredienser:
- 200 g rørsukker
- 300 g glukosepulver
- 5 dl piskefløde
- ½ vaniljestang
- Karamelpapir
Fremgangsmåde:
- De to slags sukker røres sammen, piskefløden tilsættes, vaniljestangen flækkes, kornene skrabes ud og kommes i flødemassen sammen med den tomme vaniljestang.
- Det hele koges ved svag varme til 125 grader. Det tager mellem 1,5 - 2 timer.
- Du skal ikke røre i gryden, bare lad det passe sig selv.
- Når det har nået de 125 grader, hældes den lækre karamelbrune masse i en bradepande beklædt med bagepapir.
- Lad det stå til dagen efter, skær så karamelmassen i passende stykker, og pak dem ind i karamelpapir.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.