Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Flødekaramel - grundopskrift

oprettet d. under Karameller

Ingredienser:

  • 200 g rørsukker
  • 300 g glukosepulver
  • 5 dl piskefløde
  • ½ vaniljestang
     
  • Karamelpapir

 

Fremgangsmåde:

  1. De to slags sukker røres sammen, piskefløden tilsættes, vaniljestangen flækkes, kornene skrabes ud og kommes i flødemassen sammen med den tomme vaniljestang.
  2. Det hele koges ved svag varme til 125 grader. Det tager mellem 1,5 - 2 timer.
  3. Du skal ikke røre i gryden, bare lad det passe sig selv.
  4. Når det har nået de 125 grader, hældes den lækre karamelbrune masse i en bradepande beklædt med bagepapir.
  5. Lad det stå til dagen efter, skær så karamelmassen i passende stykker, og pak dem ind i karamelpapir.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot