Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Hjemmelavet nutella

oprettet d. under Chokolade

Ingredienser:

  • 100 g hasselnødder
  • 100 g chokolade, fløde eller mørk
  • 1,25 dl piskefløde
  • 25 g smør
  • Et nip salt

 

Fremgangsmåde:

  1. Hasselnødderne sættes ind i en 160 grader varm ovn i 10 min, tages ud og skindet nulres af. Du kan ikke få det hele af, men fjern alt hvad du kan. Hak nødderne til fint mel i en minihakker.
  2. Varm fløde op til næsten kogepunktet. Kom chokoladeknapperne i en skål, og hæld den varme fløde i lidt ad gangen og blend det sammen. Kom smørret i og ganske lidt salt, blend igen. Kom nu de fint malede nødder i, og blend videre til en ensartet masse.
  3. Kom chokoladecremen på rene glas (jeg satte mine glas i ovnen sammen med nødderne, og det gik rigtig godt). Skulle kunne holde sig en uge i køleskabet.
  4. Ved mørk chokolade skal cremen evt. smages til med sukker, for at sikre at den ikke bliver for bitter.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot