Ingredienser:
Mazarinbunde:
- 100 g marcipan
- 100 g sukker
- 100 g smør, blødt
- 2 æg
- 1/2 - 1 vaniljestang
- 30 g mel
Fremgangsmåde:
- Riv marcipan på det grove råkostjern, kom marcipan, sukker, vaniljekorn og smør i en skål. Pisk det godt sammen.
- Pisk æg i, et ad gangen og rør til sidst mel i.
- Kom dejen i en form eller bradepande i et tyndt lag på ca. 25x30 cm.
- Bag bunden i ca. 10 min ved 180 grader.
- Lad bunden køle.
- Udstik runde bunde med en udstikker på ca. 5 cm.
- Følg resten af grundopskriften til flødeboller her.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.