Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Mazarinbund til flødeboller

oprettet d. under Flødeboller, Marcipan

Ingredienser:

Mazarinbunde:

  • 100 g marcipan
  • 100 g sukker
  • 100 g smør, blødt
  • 2 æg
  • 1/2 - 1 vaniljestang
  • 30 g mel

 

Fremgangsmåde:

  1. Riv marcipan på det grove råkostjern, kom marcipan, sukker, vaniljekorn og smør i en skål. Pisk det godt sammen.
  2. Pisk æg i, et ad gangen og rør til sidst mel i.
  3. Kom dejen i en form eller bradepande i et tyndt lag på ca. 25x30 cm.
  4. Bag bunden i ca. 10 min ved 180 grader.
  5. Lad bunden køle.
  6. Udstik runde bunde med en udstikker på ca. 5 cm.
  7. Følg resten af grundopskriften til flødeboller her.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot