Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Chokoladeskal med nougatkrokant

oprettet d. under Chokolade

Ingredienser:

  • 28 chokoladeæggeskaller
  • 40g hasselnødder (eller pistacie)
  • 1 spsk. honning
  • 160 g nougat

 

Fremgangsmåde:

  1. Smelt honningen på en pande, rist nødderne til de er flotte brune. Hæld dem på bagepapir, og køl dem af.
  2. Nougaten smeltes over vandbad.
  3. De kolde nødder hakkes/blendes og blandes i den smeltede nougat. Massen kommes i en sprøjtepose, som lægges på køl til dagen efter.
  4. Klip hul i sprøjteposem, og sprøjt den lækre nougatkrokant i skallerne.
  5. Pynt med ristede nødder.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot