Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Påskehjerte

oprettet d. under Chokolade, Påske

Chokoladehjerte med 2 slags fyld (jordbærgele og lakridsganache)

Ingredienser

Jordbærgele:

  • 1,5 dl ren jordbærsaft
  • 25 g sukker
  • 25 g glukosepulver
  • 1 spsk. kogende vand
  • 1,5 tsk. gelatine

Lakridsganache:

  • 250 g hvid chokolade
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl lakridssirup sød eller salt

Chokoladehjerter:

  • 500 g hvid chokolade
  • Gul farve

 

Fremgangsmåde:

  1. Jordbærgele: Jordbærsaften koges op med de 2 slags sukker
  2. Gelatine opløses i det kogende vand, blandingen hældes i det kogende saft, der røres rundt. Skal køles ned enten i en sprøjtepose eller en flaske med tylle.
     
  3. Lakridsganache: Smelt chokoladen i en skål og vandbad.
  4. Piskefløde og sirup varmes i en gryde til knap kogepunktet.
  5. Denne masse hæles i den smeltede chokolade af 3 omgange. Hæld først 1/3 i, i midten af chokoladen, rør rundt til det er homogent. Fortsæt 2 gange mere, til ganachen får en flot blank overflade.
  6. Kom den færdige masse i en sprøjtepose, som lægges i køleskabet natten over.
     
  7. Chokoladehjerter: 500 g hvid chokolade evt. med gul farve
  8. Temperer chokoladen, hæld det i dine i forvejen pudsede forme, hæld det overskydende chokolade ud igen.
  9. Lad det størkne.
  10. Sprøjt jordbærgeléen i, lad det trække en overflade.
  11. Derefter sprøjter du lakridsganachen i, lad også det trække en overflade.
  12. Til sidst lukker du med hvid chokolade.
  13. Pynt evt øjne og næb med chokoladefarve.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot