Ingredienser (ca. 8 portioner):
- Hjemmelavet vanilieis
Solbærrganache:
- 200 g hvid Callebaut chokolade
- 1 dl piskefløde
- 1 dl solbærsirup
- lidt citronsaft
Lakridsganache:
- 200 g hvid Callebaut chokolade
- 1 dl piskefløde
- 1 dl lakridssirup
Fremgangsmåde:
- Lav først vaniljeisen, og fyld den på patentglas. Dette kan gøres i god tid.
- Solbærganache: Smelt chokoladeknapperne over et vandbad.
- Varm solbærsiruppen op sammen med piskefløden til knap kogepunktet. Tilsæt lidt citronsaft.
- Hæld denne blanding og de smeltede knapper, og rør rundt til en glat masse.
- Kom massen i en sprøjtepose, og køl den af i køleskabet i et par timer. Sprøjt derefter massen over isen i patentglassene. Stil tilbage til fryseren.
- Lakridsganache: Laves på samme måde som solbærganachen og sprøjtes på toppen af solbærganachen.
- Pynt evt. med chokolade, friske solbær eller spiselige blomster.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.