Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Vaniljeis med solbær/lakrids ganache

oprettet d. under Is

Ingredienser (ca. 8 portioner):

  • Hjemmelavet vanilieis

 

Solbærrganache:

  • 200 g hvid Callebaut chokolade
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl solbærsirup
  • lidt citronsaft

 

Lakridsganache:

  • 200 g hvid Callebaut chokolade
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl lakridssirup

 

Fremgangsmåde:

  1. Lav først vaniljeisen, og fyld den på patentglas. Dette kan gøres i god tid.
     
  2. Solbærganache: Smelt chokoladeknapperne over et vandbad.
  3. Varm solbærsiruppen op sammen med piskefløden til knap kogepunktet. Tilsæt lidt citronsaft.
  4. Hæld denne blanding og de smeltede knapper, og rør rundt til en glat masse.
  5. Kom massen i en sprøjtepose, og køl den af i køleskabet i et par timer. Sprøjt derefter massen over isen i patentglassene. Stil tilbage til fryseren.
     
  6. Lakridsganache: Laves på samme måde som solbærganachen og sprøjtes på toppen af solbærganachen.
  7. Pynt evt. med chokolade, friske solbær eller spiselige blomster.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot