Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Chokolade fondant

oprettet d. under Fondant

Ingredienser:

  • 1 dl druesukker
  • 2 dl sukker
  • 0,75 dl vand
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. kakaosmør finthakket

Fremgangsmåde:

  1. Kom druesukker, sukker og vand i en gryde, rør det godt sammen.
  2. Sæt det over blusset, kog til 105-110 grader - alt efter hvor fast du ønsker den færdige fondant.
  3. Tag gryden af varmen og lad fondanten falde til 90 grader.
  4. Pisk nu med en håndmixer i massen i ca. 5 min.
  5. Tilsæt kakaopulveret og kakaosmør.
  6. Når sukkermassen begynder at tykne og blive uigennemsigtig, er den færdig. Hæld nu massen i en sprøjtepose
  7.  Lad den gerne ligge natten over i køleskab.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot