Ingredienser:
- 100 g vand
- 50 g sukker
- 50 g arabisk gummi
- 10 g neutral olie
- 6 g lecithin
Fremgangsmåde:
- Bland olie og lecitin sammen i en skål.
- Vand, sukker og arabisk gummi varmes op til 65 grader under omrøring. Dette hældes i olie og lecitin blandingen og blendes godt sammen.
- Køles ned til stuetemperaturog sættes i køleskab.
- Det en en god ide at blende det igen inden brug.
- Når du skal glaze din dragé, skal du være sikker på at chokoladen er tør.
- Kom dine emner i tromlen. Glazen kommes i af flere omgange.
- Første omgang kommer du 4 g glaze til 1 kg.
- Lad det køre til glazen er tør.
- Anden omgang skal du blot komme 3 g glaze til 1 kg.
- Kør igen til det er tørt.
- Tredje og sidste omgang skal kun have 2 g glaze pr. kg.
- Kør igen til emnet er tørt.
- Lad nu dine flotte skinnende dragé ligge og lufttørre til dagen efter.
- Og nyd dem så.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.