Marcipanæg med lakrids
Ingredienser: 400 g marcipan 2 spsk. lakridsgranulat eller 2 spsk. lakridssirup Callebaut chokolade 58 % Broncestøv Fremgangsmåde: Start med at ælte marcipanen med...
Ingredienser: 400 g marcipan 2 spsk. lakridsgranulat eller 2 spsk. lakridssirup Callebaut chokolade 58 % Broncestøv Fremgangsmåde: Start med at ælte marcipanen med...
Ingredienser: 400 g marcipan 1 ml mandarinolie Callebaut chokolade 58 % Orange farve Kokosmel Fremgangsmåde: Start med at ælte marcipanen med mandarinolie Vej marcipanen af...
Ingredienser: Færdigstøbte chokoladeskaller Saltkaramel: 5 dl piskefløde 2,5 dl rørsukker 2,5 dl glukose 1 vaniljestang ...
Ingredienser: 2,5 dl piskefløde 80 g glukosepulver 660 g Callebaut orangechokolade Fremgangsmåde: Chokoladeknapperne smeltes over vandbad. Piskefløde og glukosepulver...
Ingredienser: Chokoladeskaller Mørk chokolade Lakridsganache + 1 dl lakridssirup Grønne pistacienødder, sukkerpuf eller andre rester pufchokolade Fremgangsmåde:...
Ingredienser: Flødebolleskum 1 spsk. frysetørret hindbærpulver Chokoladehjerter i hvid eller mørk Fremgangsmåde: Klip et lille hul i en sprøjtepose,...