Ingredienser:
- 1 kg rosiner (jumbo eller alm.)
- 1 kg mørk chokolade 57,9%
- 1 kg lime chokolade (eller orange eller ruby)
Fremgangsmåde:
- Kom rosinerne i kedlen og lad den køre.
- Smelt den mørke chokolade til 45 grader, hold den temperatur under hele processen med en varmeblæser. Hæld lidt chokolade ind over rosinerne, lad chokolade sætte sig på rosinerne.
- Når du har brugt al chokoladen, tages rosinerne ud, lad dem hvile til dagen efter, så chokoladen når at sætte sig.
- Næste dag smelter du lime chokoladen til 43 grader og holder den temperatur. Igen hælder du lidt ad gangen over rosinerne i tromlen, fortsæt til du ikke har mere chokolade.
- Nu hvilder de igen, og dagen efter skal der glaze på.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.