Det Søde Liv er flyttet til Aromaland.dk! Se produkterne her

Rosin dragé

oprettet d. under Dragé

Ingredienser:

  • 1 kg rosiner (jumbo eller alm.)
  • 1 kg mørk chokolade 57,9%
  • 1 kg lime chokolade (eller orange eller ruby)

 

Fremgangsmåde:

  1. Kom rosinerne i kedlen og lad den køre.
  2. Smelt den mørke chokolade til 45 grader, hold den temperatur under hele processen med en varmeblæser. Hæld lidt chokolade ind over rosinerne, lad chokolade sætte sig på rosinerne.
  3. Når du har brugt al chokoladen, tages rosinerne ud, lad dem hvile til dagen efter, så chokoladen når at sætte sig.
  4. Næste dag smelter du lime chokoladen til 43 grader og holder den temperatur. Igen hælder du lidt ad gangen over rosinerne i tromlen, fortsæt til du ikke har mere chokolade.
  5. Nu hvilder de igen, og dagen efter skal der glaze på.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot