Ingredienser:
- 1 dl vand
- 100 g Callebaut mørk chokolade
- 100 g blødt smør
- 175 g rørsukker
- 2 æg
- 150 g hvedemel
- 2 spsk. god kakao
- 40 g malede mandler
- 1 tsk. bagepulver
Ganache:
- 1 dl piskefløde
- 200 g Callebaut mørk chokolade
- 1 håndfuld frysetørrede hindbær
Fremgangsmåde:
- Kog vandet op i en gryde, tag gryden fra varmen og hæld chokoladen i, rør rundt til chokoladen er smeltet.
- Pisk blødt smør med sukker, pisk ét æg i ad gangen. Rør mel, kakao, mandelmel og bagepulver i. Rør den afkølede smeltede chokolade i.
- Hæld dejen i muffinsforme og bag dem ved 175 grader i ca. 25 min. Stik en strikkepind i, er der dej på strikkepinden, skal de have lidt længere tid.
- Ganache: Varm fløde op til knap kogepunktet, hæld chokoladen i og rør rundt. Kom det evt. i en sprøjtepose, afkøl det og sprøjt det på kagerne i et pænt mønster. Ellers kan du smøre det på med en kniv.
- Pynt med frysetørrede hindbær.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.